H. Baars bv - Nieuws

Nieuws over actuele projecten en ontwikkelingen.
Dak + gevel kozijn van voren Gevel schuin  U mist licht van buiten in uw huis, probeer het dak in uw ontwerp te verwerken.
60 Minuten brandwerend kozijn met deuren, uitgevoerd zonder stalen staanders/stylen. Ruiten onderling met kit verbonden.
​Entree winkel uitgevoerd in (stalen) Forster Presto profielen, de zijkant is brandvertragend uitgevoerd
Baars - Mout , Hilversum ​De getoogde gevel en de zijgevel met ronde kozijnen, uitgevoerd in staal
Stalen Retrosteel kozijnen in de buitelgevel 
​Transparante binnen deur Stalen binnen deur
​Stalen vouwwand in de achtergevel, in open en gesloten toestand
Voor de renovatie van dit fort hebben wij de kozijnen geproduceerd en geplaatst.
Slanke geïsoleerde stalen profielen vormen samen deze achtergevel.
Stalen vouwwand van de Forster Unico profielen. Deze vouwwand vouwt 2 zijden naar buiten 
Prachtige stalen schuifdeuren in authentieke uitvoering.  Glas gemonteerd met stoppasta. In samenwerking met de Zonnekamer
Samen met Tegendraadse deuren, hebben we een stel stalen binnendeuren geleverd en gemonteerd welke gebruikt kunnen worden als afsluiting van de kamer danwel kast.
Evides Rotterdam, heeft sinds kort nieuwe stalen brandvertragende deuren en kozijnen.  Totaal gaat het hier om 103 vierkante meter. Alle kozijnen zijn opgebouwd uit de Jansen profielen
​In samenwerking met Agentor  ( 1.E107)  hebben wij voor de Gevel 2016 in Ahoy Rotterdam deze deur gemaakt.  Opgebouwd uit warmgewalste profielen een RVS kruk,  slot van WSS,  messing scharnieren en glas vastgezet met stoppasta zorgt voor een authentieke uitstraling .
Stalen raamkozijn in het hart van de stad, opgebouwd uit geisoleerd stalen profielen. Ter indicatie afmeting 4,5 meter bij 2,35 meter.
​Fijne dagen, een gelukkig nieuwjaar, en veel succes met uw plannen voor komend jaar! Hier een voorbeeld wat kozijnen met slanke stalen profielen voor u kunnen doen!
Schmidt zeevis koos voor brandwerende (stalen) binnendeuren en kozijnen van H. Baars bv. De kozijnen zijn zorgvuldig opgebouwd uit stalen Jansen profielen.
Aanbouw particuliere woning: ​Slanke stalen kozijn, dubbele deur met slotkast en uitzetraam. Gemaakt van geisoleerd stalen profielen (Janisol).
Voor een wooncomplex in Amsterdam hebben wij een aantal entree's geleverd, waarbij de deur automatisch te openen is (van binnen en van buiten). Na het sluiten van de deur vergrendeld de deur zich automatisch af met een 3-puntsvergrendeling.
​Jelle van  GLASSOLUTIONS Van den Heuvel kwam taart bezorgen om het 350-jarig bestaan te vieren.